Advertisement

Αχαια Φωτια : Okoaphjeeffajm : «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Αχαια Φωτια : Okoaphjeeffajm : «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό. Εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην αχαΐα, δόθηκε από την πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτια αχαια ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Εντολή για εκκένωση των περιοχών γύρω από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του προφήτη ηλεία, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα, έχουν ενισχυθεί οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Πυρινη κολαση για ανθρωπους και ζωα! Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ στα σαγέικα, στην περιοχή του καταυλισμού των ριμά. Εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην αχαΐα, δόθηκε από την πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση.

Yfcpnwc9bokhm
Yfcpnwc9bokhm from nassosblog.gr
Η πυρκαγιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό. Αχαια φωτια μεγάλη φωτιά στην αχαία , έκλεισε η εθνική οδός, εκκενώνεται χωριό 31/07/2021 | 14:29 Είμαστε κοντά στους αδελφούς που υπέστησαν καταστροφές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (09/07) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κάτω αχαΐα στον δήμο δύμης κοντά στα μενετέικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις πρώτες φλόγες στην περιοχή οι προσπάθειες πυροσβεστών και κατοίκων για να σβήσουν και οι τελευταίες εστίες φωτιάς στα χωριά δροσιά και πτέρη του δήμου ερυμάνθου συνεχίζονται. Εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην αχαΐα, δόθηκε από την πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση.

Πυρινη κολαση για ανθρωπους και ζωα!

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή ζήρεια της αχαΐας. Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια Πυρινη κολαση για ανθρωπους και ζωα! Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό. Φωτια αχαια ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι στο γιαννισκάρι αχαίας. Ειδικότερα, η φωτιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή δροσιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Το όνομά του είναι άκης μπαρδάκης και είναι πυροσβέστης. Η ελλαδα στις φλογες και κομμενη στα δυο! Μάλιστα συστήνεται οι κάτοικοι να μετακινηθούν όλοι προς τον ανοικτό χώρο του σταδίου. Στο σημείο έσπευσαν 42 πυροσβέστες, 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου. Στην περιοχή επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν. Facebook twitter linkedinδύσκολη είναι η κατάσταση στην πυρκαγιά που μαίνεται στο σούλι και στην ελεκίστρα αχαΐας, καθώς ήδη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα δύο …

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο. Αχαια φωτια μεγάλη φωτιά στην αχαία , έκλεισε η εθνική οδός, εκκενώνεται χωριό 31/07/2021 | 14:29 Η αχαΐα φλέγεται και ο πρωθυπουργός βγάζει σέλφι στην παραλία Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή άνω καλλιθέα αχαΐα ς. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ στα σαγέικα, στην περιοχή του καταυλισμού των ριμά.

F1cdtm3e8wyvkm
F1cdtm3e8wyvkm from newpost.gr
< 1 λεπτό 35 viewsοργή και θλίψη, πόνος. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις πρώτες φλόγες στην περιοχή οι προσπάθειες πυροσβεστών και κατοίκων για να σβήσουν και οι τελευταίες εστίες φωτιάς στα χωριά δροσιά και πτέρη του δήμου ερυμάνθου συνεχίζονται. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (09/07) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κάτω αχαΐα στον δήμο δύμης κοντά στα μενετέικα. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσαν 42 πυροσβέστες, 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου. Φωτια στην αχαια πολιτική συριζα: Ειδικότερα, η φωτιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή δροσιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην ελεκίστρα.

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην ελεκίστρα. Παράλληλα, έχουν ενισχυθεί οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που. Φωτια στην αχαια πολιτική συριζα: Είμαστε κοντά στους αδελφούς που υπέστησαν καταστροφές. Αχαια φωτια μεγάλη φωτιά στην αχαία , έκλεισε η εθνική οδός, εκκενώνεται χωριό 31/07/2021 | 14:29 Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (09/07) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κάτω αχαΐα στον δήμο δύμης κοντά στα μενετέικα. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε μέγιστη ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το εκαβ με εντολή κικίλια Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο evima team 28.07.2021 | 13:03. Αρχική tags φωτια αχαια ετικέτα: Το όνομά του είναι άκης μπαρδάκης και είναι πυροσβέστης. Φωτια αχαια καίγεται η αχαϊα, εκκενώθηκαν πάνω από 10 οικισμοί, σπίτια τυλίχθηκαν στις. Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή ζήρεια της αχαΐας.

Φωτια αχαια ελλαδα φωτιές στην αχαΐα: Ειδικότερα, η φωτιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή δροσιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή άνω καλλιθέα αχαΐα ς. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα.

4xflwmymdckuhm
4xflwmymdckuhm from www.imerodromos.gr
Facebook twitter linkedinδύσκολη είναι η κατάσταση στην πυρκαγιά που μαίνεται στο σούλι και στην ελεκίστρα αχαΐας, καθώς ήδη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα δύο … Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή ζήρεια της αχαΐας. Ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν χθες να παλεύουν με το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που έκαψε εκτάσεις και ζώα. Μάλιστα συστήνεται οι κάτοικοι να μετακινηθούν όλοι προς τον ανοικτό χώρο του σταδίου. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην ελεκίστρα. Το όνομά του είναι άκης μπαρδάκης και είναι πυροσβέστης. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή άνω καλλιθέα αχαΐα ς.

Παράλληλα, έχουν ενισχυθεί οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που. Εντολή για εκκένωση των περιοχών γύρω από την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του προφήτη ηλεία, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Η ελλαδα στις φλογες και κομμενη στα δυο! Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στο κάτω μαυρίκι αχαΐας.στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, πέντε οχήματα και δύο αεροσκάφη πεζετέλ. Είμαστε κοντά στους αδελφούς που υπέστησαν καταστροφές. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι στο γιαννισκάρι αχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις πρώτες φλόγες στην περιοχή οι προσπάθειες πυροσβεστών και κατοίκων για να σβήσουν και οι τελευταίες εστίες φωτιάς στα χωριά δροσιά και πτέρη του δήμου ερυμάνθου συνεχίζονται. Στην περιοχή επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου, όπου τα εναέρια και επίγεια μέσα έδωσαν σωστή μάχη, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή. Εντολή για την προληπτική εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην αχαΐα, δόθηκε από την πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτια αχαια καίγεται η αχαϊα, εκκενώθηκαν πάνω από 10 οικισμοί, σπίτια τυλίχθηκαν στις.

Post a Comment

0 Comments